• ESKÜVŐSZERVEZŐI SZOLGÁLTATÁSOK

    Akár konkrét elképzeléseid vannak, akár tanácstalan vagy az esküvődet illetően, mi tudunk segíteni!

Esküvő_konzultáció

KONZULTÁCIÓ

Ha lelkesek vagytok a szervezést illetően, de nem tudjátok, hogyan is fogjatok hozzá, akkor egy profi esküvőszervező tanácsai segítenek leginkább.

Választ kaptok a kérdéseitekre, támpontot ahhoz, hogy mit ne felejtsetek el, ötleteket a konkrét megvalósításhoz, az esemény színesebbé tételéhez.

Az esküvői konzultáció gyors és hatékony támogatás a nagy nap sikeréhez.

Esküvő_szolgáltatók

OPTIMÁLIS SZOLGÁLTATÓK AJÁNLÁSA

Egy konzultáció keretében összeállítjuk, hogy az esküvővel kapcsolatban milyen elképzelések vannak és azokhoz milyen szolgáltatásokra van szükségetek. Ennek alapján javaslatot készítünk számotokra, hogy azokat honnan, hogyan kapjátok majd meg. Egy-egy szolgáltatásnál több lehetőséget is kínálunk. A helyszínre vonatkozó igényeitek alapján megkeressük az azt leginkább kiszolgáló lehetőségeket, és azok közül 3-4 javaslatot teszünk. A menyasszonyi ruha kiválasztását a szóba jöhető szalonok mintakollekcióinak bemutatásával segítjük. Fotóst, videóst, kimondottan esküvői portfólió bemutatásával javasolunk. A fenti példákon túl bármilyen igényre megtaláljuk a megoldást, legyen szó esküvői meghívóról, a gyereksereg szórakoztatásáról, candy bar-ról, vagy a nagy esemény légi videójának elkészítéséről.

Esküvő_szervező

ESKÜVŐSZERVEZŐI KÖZREMŰKÖDÉS

Az esküvő napján a polgári-templomi szertartás eseményeihez terelgeti a résztvevőket, valamint ügyel arra, hogy az előre megírt forgatókönyv szerint minden megrendelt szolgáltató időben és körültekintően végezze feladatait. Ügyel arra, hogy a közös fotóról senki ne maradjon le.

Nyugodt jelenlétével megkíméli az izgalomtól a menyasszonyt, a vőlegényt és az örömszülőket.

Bármilyen felmerülő probléma esetén hozzá lehet fordulni. Az esemény végén segít a vendégek távozásának megszervezésében.

Esküvő_komplex_szervezés

KOMPLEX SZERVEZÉS

Kérhetitek, hogy teljesen szervezzünk meg számotokra mindent, ami az esküvő napjához tartozik.

Ilyenkor minden szolgáltatást és szolgáltatót, ami adott napon felmerül, mi irányítunk helyettetek.

Ott vagyunk személyesen a nagy napon, valamint a szervezői közreműködés összes előnye érint titeket. Ez számotokra egy all inclusive szolgáltatásnak felel meg.

Esküvő_egyedi_igények

EGYEDI IGÉNYEK

Ha az oldalon leírtakban itt is – ott is találtatok olyan elemeket, amelyek tetszenek, szeretnétek, hogy azok valóra váljanak, ehhez segítségre van szükségetek, de saját elképzeléseiteket is bele szeretnétek szőni a nagy nap eseményeibe, akkor

az igényeiteket nem skatulyázzuk be, hanem személyre szabott megoldást dolgozunk ki.

Mindent megteszünk azért, hogy az esküvőtök egy tökéletes eseménnyé és felejthetetlen emlékké váljon.